Desktop PC's

Poweron desktop & gaming pc's

Op zoek naar een geschikte computer voor het werk of de vrije tijd? PowerOn Desktops zijn veelzijdige en kwalitatief hoogstaande toestellen die beschikbaar zijn in vele variaties en indien gewenst ook nog verder gepersonaliseerd kunnen worden.

De Basic serie is de ideale instap pc voor gematigde gebruikers. Deze serie biedt een goede kwaliteit voor een aangename prijs en is de ideale compagnon van studenten en internet fanaten. Ook de beginnende digitale fotograaf zal met een PC uit onze basic serie zonder zorgen zijn creativiteit ten volle kunnen beleven.

De Advanced serie biedt de perfecte all round computer belevenis. Deze serie voorziet de gebruiker van krachtige processoren, hetgeen deze toestellen in staat stelt de veeleisende gebruiker te voorzien van krachtige functionaliteit.

De Performance serie bundelt de laatste nieuwe ASUS moederborden voorzien van een Intel Chipset met de revolutionaire Core i7 processoren van Intel! Deze krachtpatsers maken van deze PC het ideale toestel voor zware bewerkingen.

De Gaming serie bestaat uit kwalitatief hoogstaande toestellen die beschikbaar zijn in vele variaties, steeds met aangepaste hardware. Indien gewenst kunnen de toestellen ook nog verder gepersonaliseerd worden naar wens van de klant.

Bekijk hier de huidige desktops

Anker

[]